buitenland

Dubbele moord met onthoofding in voorstad Parijs

27 augustus 2014Leestijd: 2 minuten

De politie in Frankrijk heeft een gruwelijke ontdekking gedaan. In de keuken van een appartement in Argenteuil, een voorstad van Parijs, werd een onthoofde man gevonden.

De politie kreeg een telefoontje van een verwarde man en ging daarop kijken in het appartement, schrijft de Franse krant Le Parisien woensdag. Later vond de politie op straat nog een tweede slachtoffer. Van hem was de keel doorgesneden. Hij had een grote wond in zijn nek.

Messen

De dubbele moord had plaats in de nacht van dinsdag op woensdag in het centrum van Argenteuil, zegt de politie. De twee mannen van 25 en 26 jaar, zijn om het leven gebracht met messen in een gebouw dat dicht bij het lokale politiebureau staat.

De politie heeft een man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het zou gaan om een 29-jarige man uit Trinidad en Tobago, meldt tv-zender Europe1. Hij zou tevens degene zijn die het verwarde telefoontje pleegde.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Zijn schuld is nog niet vastgesteld, meldt een bron dicht bij het onderzoek. De politie weet nog niet wat het motief is voor de dubbele moord, maar denkt dat er alcohol of drugs in het spel was.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.