buitenland

Lady Thatcher zette ‘ global warming’ op de politieke agenda

18 april 2013Leestijd: 1 minuut

Margaret Thatcher zette als chemicus het gevaar van het broeikaseffect op de politieke agenda om ook op links sympathie te winnen. Maar toen het idee later niet bleek te kloppen, kwam ze tot inkeer. Zo veranderde zelfs ‘the iron lady’ een keer van mening.

Simon Rozendaal vertelt tijdens een Elsevier College meer over.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.