buitenland

Turkse minister Kaya onderweg naar Turkije

12 maart 2017

KEULEN (ANP/DPA) – De Turkse minister Fatma Betül Sayan Kaya, die zaterdagnacht Nederland is uitgezet als ongewenste vreemdeling, is per privéjet onderweg naar Turkije. Volgens het Turkse persbureau Anadolu is Kaya zondagmorgen vanaf de luchthaven in het Duitse Keulen vertrokken.

De Turkse bewindsvrouw (Familiezaken) wilde zaterdag spreken bij het Turkse consulaat in Rotterdam, maar werd daar tegengehouden door de Nederlandse politie. Zij is onder politiebegeleiding teruggereden naar Duitsland.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.