buitenland

‘Slachtoffer incident Londen overleden’

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP/RTR) – Zeker een persoon is woensdag op de Westminster Bridge om het leven gekomen door de vermoedelijke aanslag buiten het Britse parlement. Het gaat om een vrouw. Dat verklaarde een arts tegenover Britse media.

Sommige andere slachtoffers zouden er slecht aan toe zijn. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen in totaal gewond raakten toen een man woensdag inreed op voetgangers.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.