buitenland

Gewonde vrouw uit Theems gehaald na aanslag

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP/RTR) – Een vrouw is woensdag uit de Theems gehaald na de vermoedelijke aanslag op de brug over de rivier. Het slachtoffer is ernstig gewond, maakte de havenautoriteit van Londen (PLA) bekend.

,,Een vrouwelijk lid van het publiek is uit het water gehaald bij de Westminster Bridge”, zei een PLA-woordvoerder tegen Reuters. Het slachtoffer wordt behandeld aan haar verwondingen. De rivier is inmiddels afgesloten voor gewoon scheepsverkeer.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.