buitenland

Nederlander in Cambodja vast voor misbruik

07 december 2016Leestijd: 1 minuut

PHNOM PENH (ANP) – Een 53-jarige Nederlander is in Cambodja gearresteerd naar aanleiding van video’s op Facebook waarin te zien is hoe een peuter van twee jaar wordt misbruikt. Volgens Cambodjaanse media gaat het om de baas van een bedrijf met plantages en zijn ook twee medewerkers gearresteerd.

Ook de Vietnamese vriend van de Nederlander wordt verdacht maar die is op de vlucht geslagen. De vier worden verdacht van het verkrachten en het martelen van het kind.

De politie kwam in actie nadat de ouders hadden verklaard dat hun kindje was verkracht. Cambodjaanse media noemen de man met zijn Nederlandse naam en meldden dat hij de CEO is van een bedrijf met een cacao- en palmsuikerplantages.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.