buitenland

Kangoeroes ontsnapt in Münster

07 december 2016Leestijd: 1 minuut

MÜNSTER(ANP/DPA) – De Duitse stad Münster is op zoek naar vier kangoeroes. De dieren ontsnapten uit hun verblijf, waarschijnlijk nadat een vos een gat in de omheining had gemaakt.

Een van de kangoeroes is dinsdagavond laat nog gezien maar sindsdien ontbreekt elk spoor van het kwartet. Onder de ontsnapte dieren is ook Rocky, de kangoeroe die in april vorig jaar ook al wist te ontsnappen en elf dagen op de vlucht bleef. Hij werd uiteindelijk gevonden en na een verdoving teruggebracht naar zijn kooi.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.