buitenland

Duitse spoorwerkers dood onder trein

11 december 2016Leestijd: 1 minuut

BÜLZIG (ANP) – Twee technici van de Duitse spoorwegen zijn om het leven gekomen toen zij tijdens hun werk aan het spoor werden gegrepen door een hogesnelheidstrein. Dat meldden Duitse media zondag.

Het ongeval was zaterdagavond rond acht uur bij de plaats Bülzig in de deelstaat Saksen-Anhalt. De slachtoffers zijn twee mannen van 56 en 61 jaar. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De trein, een zogenoemde ICE, was met 320 passagiers onderweg naar Berlijn. Niemand van de reizigers raakte gewond. Zij moesten overstappen op een andere trein.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.