buitenland

May: we blijven sterke partners

09 november 2016Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP/RTR) – Ook de Britse premier Theresa May heeft Donald trump woensdag gefeliciteerd met zijn overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Volgens haar zullen Groot-Brittannië en de VS ,,sterke partners blijven op het gebied van handel, veiligheid en defensie”.

May wees op de ,,speciale en voortdurende relatie” die beide landen hebben gebaseerd op ,,vrijheid, democratie en ondernemingszin”. Ze kijkt er naar uit om samen te werken met Trump en te ,,bouwen aan de banden”.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.