buitenland

George W. Bush stemt blanco

08 november 2016Leestijd: 1 minuut

DALLAS – Voormalig president George W. Bush en zijn vrouw Laura hebben op Donald Trump noch Hillary Clinton gestemd. In plaats daarvan hebben ze het vakje op hun stembiljet voor het presidentschap blanco gelaten, zei een woordvoerder van de familie.

Bush en zijn vrouw brachten hun stem twee weken geleden al uit. De woordvoerder sprak met zijn verklaring eerdere berichten tegen dat de ex-president op Clinton zou hebben gestemd. De twee hebben voor de andere ambten op het stembiljet wel voor de Republikeinse kandidaten gekozen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.