buitenland

FOX: Trump wint in North Carolina

09 november 2016Leestijd: 1 minuut

WASHINGTON – Nieuwszender FOX voorspelt dat Donald Trump ‘swing state’ North Carolina in de wacht heeft gesleept. Als de voorspelling uitkomt wordt het voor Clinton nog lastiger om terug te komen in de strijd om het Witte Huis.

In de aanloop naar de verkiezingsdag voorspelden de meeste media een overwinning voor Clinton. Er begint zich echter een overwinning voor Trump af te tekenen. Volgens de prognoses heeft hij ook andere cruciale staten, zoals Ohio en Florida, gewonnen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.