buitenland

‘Ben Carson accepteert ministerspost’

23 november 2016Leestijd: 1 minuut

WASHINGTON (ANP) – Ben Carson heeft zich bereid verklaard deel te gaan uitmaken van de regering van de gekozen Amerikaanse president Donald Trump. De voormalige neurochirurg, die als Republikeins kandidaat de race naar het Witte Huis verloor en zich daarna opstelde achter Trump, heeft de ministerspost voor Huisvesting en Stadsontwikkeling geaccepteerd. Dat heeft de Wall Street Journal woensdag bekendgemaakt, zich beroepend op een woordvoerder van Carson.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.