buitenland

Gorilla ontsnapt in Londense dierentuin

14 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP) – In de dierentuin van Londen is donderdagmiddag een gorilla ontsnapt. Het dier werd na enkele uren verdoofd en teruggebracht naar zijn verblijf.

De ontsnapping werd rond 15.00 uur ontdekt. De leiding van de London Zoo sommeerde meteen het publiek in de gebouwen op het terrein te blijven maar benadrukte volgens de krant The Independent dat niemand in gevaar was. Medewerkers gingen gewapend met een verdovingsgeweer op zoek naar het beest dat even voor 20.00 uur werd ontdekt en uitgeschakeld. Het is niet duidelijk hoe oud de gorilla is.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.