buitenland

Levenslang na verkrachten en doden 100-jarige

20 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

WICHITA (ANP) – Een Amerikaan is tot levenslang veroordeeld voor het verkrachten en vermoorden van een 100-jarige vrouw. De 37-jarige man trapte in 2014 de deur in bij de hoogbejaarde Martha Schell en vergreep zich aan haar.

Het slachtoffer uit Wichita in de staat Kansas overleed enkele weken later aan de gevolgen van de aanval.

Volgens Amerikaanse media komt dader Kasey Nesbitt in het voor hem gunstigste geval pas op zijn 86e uit de gevangenis. Eerder komt hij niet in aanmerking voor vervroegde vrijlating. Hij is in dat geval nog altijd jonger dan zijn slachtoffer.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.