buitenland

Erdogan: dader aanslag was kind

21 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

ANKARA (ANP/RTR) – De pleger van de zelfmoordaanslag op een trouwfeest in het Turkse Gaziantep was een kind niet ouder dan 12 tot 14 jaar. Dat heeft de Turkse president Tayyip Recep Erdogan zondag gezegd.

Door de aanslag op zaterdagavond zijn zeker vijftig mensen om het leven gekomen. Volgens Erdogan zijn 69 mensen gewond geraakt, van wie zeventien ernstig.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.