buitenland

Dodental aardbeving Italië stijgt tot 63

24 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

ROME (ANP) – De verwoestende aardbeving in Italië heeft aan zeker 63 mensen het leven gekost. Dat meldde persbureau ANSA na een eigen inventarisatie. In het dorp Amatrice, dat volgens de burgemeester voor de helft is weggevaagd, zijn volgens ANSA zeker 35 doden gevallen.

De verwachting is dat het dodental verder zal oplopen. Op veel plaatsen worden nog mensen vermist.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.