Vijf doden door ongeval in Brits bedrijf

07 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BIRMINGHAM (ANP) – Vijf mannen zijn donderdag om het leven gekomen door een bedrijfsongeval bij een recyclebedrijf in de stad Birmingham. Dat heeft de Britse politie laten weten.

Volgens de eerste berichten is bij het bedrijf Hawkeswood Metal een muur ingestort. De vijf mannen overleden ter plekke. Een persoon is met ernstige verwondingen aan de benen naar het ziekenhuis gebracht.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.