buitenland

‘Tientallen doden door truck in menigte Nice’

14 juli 2016Leestijd: 1 minuut

NICE (ANP) – Een vrachtwagenchauffeur die met zijn truck inreed op een menigte op de Promenade des Anglais in Nice, heeft mogelijk tientallen mensen gedood. Dat laat de burgemeester van de Franse stad, Christian Estrosi, donderdagavond weten via Twitter. Hij roept inwoners van Nice op binnen te blijven.

Het incident gebeurde tijdens het vuurwerk ter ere van Quatorze Juilliet, de jaarlijkse feestdag op 14 juli.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.