Schutter Dallas diende in Afghanistan

08 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DALLAS (ANP/RTR) – De overleden verdachte van de dodelijke schietpartij in Dallas was een reservist in het Amerikaanse leger en was uitgezonden naar Afghanistan. Dat heeft het Amerikaanse leger vrijdag bekendgemaakt.

Johnson diende van maart 2009 tot april 2015 bij de reservisten. In november 2013 werd hij uitgezonden naar Afghanistan, waar hij tot juli 2014 bleef.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.