buitenland

Politieman in Kansas City doodgeschoten

19 juli 2016Leestijd: 1 minuut

KANSAS CITY – In de Amerikaanse stad Kansas City is dinsdag in een buitenwijk een politieman doodgeschoten. Het hoofd van de gemeentelijke politie, Terry Zeigler, liet weten dat zijn collega in kritieke toestand naar het academisch ziekenhuis was overgebracht en daar later aan zijn verwonding was overleden.

Er zijn twee verdachten, van wie er een is opgepakt. De ander is voortvluchtig. De toedracht is nog niet duidelijk.

Direct na de schietpartij omsingelde de politie met veel mensen de plek waar hun collega was neergeschoten. Een vrouw gaf zich al snel over.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.