Politiebureau Dallas dicht vanwege bedreiging

09 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DALLAS (ANP) – De politie van Dallas heeft anonieme bedreigingen ontvangen. De dreiging is zo serieus dat het hoofdbureau van de politie momenteel afgegrendeld is. Het pand wordt omringd door SWAT-teams met getrokken pistolen, op de daken zitten sluipschutters.

Volgens berichten op sociale media is de politie op zoek naar een man met een capuchon in de parkeergarage van de Dallas Police Department. Ook zouden er schoten gelost zijn. Deze geruchten zijn nog niet bevestigd.

De politie van Dallas is in de hoogste staat van paraatheid nadat deze week twaalf agenten werden neergeschoten. Dat gebeurde tijdens een demonstratie tegen politiegeweld richting zwarte Amerikanen. Vijf van de agenten zijn overleden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.