buitenland

Obama feliciteert May

14 juli 2016Leestijd: 1 minuut

WASHINGTON (ANP) – Barack Obama heeft Therese May donderdag gebeld om haar te feliciteren met haar benoeming als nieuwe premier van Groot-Brittannië. De Amerikaanse president zei ernaar uit te zien met haar samen te werken gedurende zijn laatste zes maanden in het Witte Huis.

,,De president heeft nog eens benadrukt dat de Verenigde Staten de bijzondere relatie met het Verenigd Koninkrijk niet alleen willen bewaren, maar het liefst nog verbeteren”, liet woordvoerder Josh Earnest weten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.