buitenland

Noord-Korea vuurt weer raketten af

18 juli 2016Leestijd: 1 minuut

SEOUL (ANP) – Noord-Korea heeft dinsdagochtend vroeg (lokale tijd) drie ballistische raketten afgevuurd. De projectielen kwamen volgens de Zuid-Koreaanse strijdkrachten terecht in zee.

De raketten zouden een bereik hebben gehad van tussen de vijfhonderd en zeshonderd kilometer. Het stalinistische regime in Pyongyong lanceerde vorige maand ook al meerdere projectielen. Dat leidde tot felle kritiek van de internationale gemeenschap.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.