Militairen dood door aanslag Jemen

06 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ADEN (ANP/RTR) – Zeker zes militairen zijn woensdag in Jemen om het leven gekomen door een aanslag door twee zelfmoordterroristen. Volgens de veiligheidsdienst bliezen de terroristen zich op bij een militaire basis in Aden in het zuiden van Jemen.

Na de explosies probeerden ongeveer twintig militanten al schietend de basis binnen te vallen. Tientallen militairen raakten gewond.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.