buitenland

Levenslang voor Amerikaan in Tsjechië

20 juli 2016Leestijd: 1 minuut

PRAAG (ANP/RTR) – Een rechtbank in de Tsjechische hoofdstad Praag heeft een Amerikaan tot levenslang veroordeeld voor de moord op vier leden van de familie waar hij bij verbleef. Het is de 24-jarige Kevin Dahlgren die de moorden in 2013 pleegde.

De Amerikaan stak de moeder, vader en twee zoons dood. Daarna vluchtte hij naar de Verenigde Staten. Dat land zette hem uit naar Tsjechië.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.