Evacuatie na bosbranden bij Gibraltar

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

LA LNEA DE CONCEPCIN (ANP) – In het uiterste zuiden van Spanje, niet ver van Gibraltar, woeden bosbranden die hebben geleid tot de evacuatie van honderden toeristen, meldde het Spaanse persbureau Europa Press woensdag.

Nadat alarm was geslagen zijn dinsdagavond 545 mensen inderhaast geëvacueerd, onder wie 420 toeristen uit een hotelcomplex aan de kust in het plaatsje La Alcaidesa, zes kilometer ten noorden van de Britse kroonkolonie (Gibraltar).

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.