buitenland

Erdogan: Coupplegers ontkomen niet aan straf

16 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ISTANBUL (ANP/RTR) – De Turkse president Recip Tayyip Erdogan heeft vrijdagnacht zijn aanhangers gezworen dat de coupplegers hun straf niet zullen ontlopen. Hij verscheen vrijdagnacht rond 03.00 uur bij de luchthaven Atatürk bij Istanbul en sprak daar zijn aanhangers toe.

Erdogan zei onder meer dat geen enkele kracht de wil van het volk kan breken.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.