buitenland

Aanslagpleger in Nice is gedood

14 juli 2016Leestijd: 1 minuut

NICE (ANP) – De vrachtwagenchauffeur die in Nice donderdagavond dood en verderf zaaide door met zijn truck in te rijden op een menigte, is gedood. Onderzoek moet uitwijzen of hij alleen heeft gehandeld. Dat heeft het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken gemeld.

Bij de aanslag zijn minstens zestig doden gevallen en honderd mensen gewond geraakt.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.