buitenland

Gewonden bij schietpartij in homobar Florida

12 juni 2016Leestijd: 1 minuut

ORLANDO (ANP) – Bij een schietpartij in een homobar in het Amerikaanse Orlando zijn in de nacht van zaterdag op zondag verscheidene gewonden gevallen. Volgens plaatselijke media heeft een gewapende man zich in de nachtclub verschanst en houdt hij meerdere mensen gegijzeld.

De club, Pulse genaamd, riep zijn gasten op Facebook op zich zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Lokale media spreken van zeven tot twintig gewonden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.