buitenland

Erdogan: ernstige gevolgen relatie Duitsland

02 juni 2016Leestijd: 1 minuut

NAIROBI (ANP) – De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dat de erkenning door de Duitse Bondsdag van de massamoord op Armeniërs door Ottomaanse troepen als genocide ,,ernstige gevolgen” zal hebben voor de betrekkingen tussen de twee landen.

Op een persconferentie in Nairobi, waar hij op bezoek is, zei Erdogan dat na terugkeer van de Turkse ambassadeur uit Duitsland, de regering zal bespreken welke stappen Ankara zal nemen tegen Duitsland.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.