buitenland

Vrouw in Kenia gered na zes dagen onder puin

05 mei 2016Leestijd: 1 minuut

NAIROBI (ANP) – Keniaanse reddingswerkers hebben donderdag nog een vrouw levend onder het puin vandaan gehaald, zes dagen nadat het flatgebouw waarin ze verbleef instortte. Het slachtoffer werd onder gejuich van de omstanders in een ambulance gelegd.

De ramp in Nairobi kostte ten minste 36 mensen het leven. Er zijn nog tal van vermisten. Het pand van zeven verdiepingen in de wijk Hurumi bezweek vorig week vrijdag na langdurig hevige regenval.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.