buitenland

Rusland: aanslag bij Moskou voorkomen

04 mei 2016Leestijd: 1 minuut

MOSKOU (ANP/RTR) – De Russische veiligheidsdienst FSB heeft met een aantal arrestaties een aanslag in de buurt van Moskou voorkomen. Dat meldden Russische persbureaus woensdag.

Waar de verdachten precies vandaan komen en om hoeveel mensen het gaat, liet de FSB in het midden, maar de organisaties achter de (verijdelde) aanslag zouden terreurbewegingen in Syrië en Turkije zijn.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.