buitenland

Patiënt in ziekenhuisbed verbrand

01 mei 2016Leestijd: 1 minuut

ROME (ANP) – In een ziekenhuis in Rome is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. Een patiënt is daarbij in zijn bed verbrand, meldde het Italiaanse persbureau Ansa.

Het slachtoffer was een 64-jarige man van wie een voet was geamputeerd. Een andere patiënt die met de man op dezelfde kamer lag, had plotseling vlammen onder het bed gezien en alarm geslagen. Toegesnelde verplegers konden de man niet meer redden, ook omdat hij nauwelijks kon bewegen.

De brandweer had het vuur in het ziekenhuis San Camillo in de wijk Monte Verde snel onder controle, maar het gebouw werd uit voorzorg toch ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.