Franse brandstofopslagplaatsen ontzet

27 mei 2016Leestijd: 1 minuut

PARIJS (ANP) – Op één na zijn alle brandstofopslagplaatsen in Frankrijk door de politie ontzet. De door betogers opgeworpen blokkades zijn er verwijderd, meldde het ministerie van Transport volgens Franse media. Een opslagplaats in Gargenville tussen Parijs en Rouen is in handen van stakend personeel.

Het ‘deblokkeren’ van de brandstofopslagplaatsen betekent dat de bevoorrading van benzinestations weer hersteld kan worden.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.