buitenland

Veel doden bij explosies Syrische stad Homs

21 februari 2016Leestijd: 1 minuut

BEIROET (ANP/RTR) – Bij een dubbele bomaanslag in de Syrische stad Homs zijn zondag zeker 25 mensen om het leven gekomen. Zeker honderd mensen raakten gewond, meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten.

De staatstelevisie maakte ook melding van de aanslagen, maar sprak van veertien doden en 29 gewonden. De aanslagen werden gepleegd met autobommen en vonden plaats in het centraal gelegen district Zahra. De verantwoordelijkheid voor de aanslagen is vooralsnog niet opgeëist.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.