buitenland

Twaalf mensen in Tirol onder lawine bedolven

06 februari 2016Leestijd: 1 minuut

INNSBRUCK (ANP) – Twaalf mensen zijn zaterdag in Tirol onder een lawine terechtgekomen. De reddingsdiensten proberen met man en macht de slachtoffers te bereiken, meldde het Oostenrijkse persbureau APA.

Het is nog onduidelijk hoe de slachtoffers eraan toe zijn en waar ze vandaan komen.

De lawine kwam naar beneden in de buurt van de piek Wattener Lizum in het populaire skigebied Axamer Lizum.

In Tirol geldt zaterdag lawinewaarschuwing 3 op een schaal van vijf.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.