Tientallen doden bij verkeersongeluk India

06 februari 2016Leestijd: 1 minuut

NEW DELHI (ANP/DPA) – Bij een verkeersongeluk in het westen van India zijn zeker 41 mensen omgekomen. Een bus reed van een brug de afgrond in en stortte tien meter naar beneden. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Het ongeluk in de deelstaat Gujarat vond vrijdagavond plaats. De meeste slachtoffers waren vrouwen en kinderen, aldus de politie. Het onderzoek loopt nog, maar het lijkt erop dat de chauffeur te hard reed en de controle over het stuur verloor.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.