buitenland

Gewonden bij treinongeluk Beieren

09 februari 2016Leestijd: 1 minuut

ROSENHEIM (ANP) – In Bad Aibling bij Rosenheim in de Duitse deelstaat Beieren heeft zich dinsdagochtend een ongeluk met twee treinen voorgedaan. Verscheidene personen zijn gewond geraakt, of er ook doden zijn kon de politie nog niet zeggen.

Een trein is ontspoord, waarna enkele wagons omsloegen, zei een politiewoordvoerder.

De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt. Op een veld in de buurt van het ongeluk staan acht helikopters klaar om gewonden af te voeren en tientallen ambulances zijn onderweg.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.