buitenland

Dodental treinongeluk Beieren stijgt tot acht

09 februari 2016Leestijd: 1 minuut

TREINONGELUK DUITSLAND

BAD AIBLING (ANP/DPA) – Het aantal doden door de botsing van twee treinen in de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren is opgelopen tot acht. Rond de negentig mensen raakten gewond, veertig van hen zwaar en vijftien zeer zwaar, aldus de politie. Twee lokale treinen botsten rond 06.50 uur bij Bad Aibling tussen Holzkirchen en Rosenheim frontaal op elkaar.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.