Dode na omvallen kraan in New York

05 februari 2016Leestijd: 1 minuut

NEW YORK (ANP) – Zeker een persoon is vrijdag omgekomen toen in New York een enorme kraan op straat omviel. Ten minste drie mensen raakten gewond, aldus de brandweer.

Het ongeluk deed zich voor in het zuidelijke deel van Manhattan. Over de oorzaak is nog niks bekend. Een aantal geparkeerde auto’s werd verwoest. De brandweer heeft meerdere gebouwen ontruimd. Berichten over een gaslek worden nog onderzocht, aldus een woordvoerder.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.