buitenland

Cameron niet naar Europees Parlement

15 februari 2016Leestijd: 1 minuut

BRUSSEL (ANP) – De Britse premier David Cameron gaat niet zoals gepland praten met alle fractievoorzitters van het Europees Parlement. Hij heeft het overleg geannuleerd wegens ,,tijdgebrek”, zo werd maandag vernomen bij bronnen in het EP.

Er stond voor dinsdag een vergadering gepland van de leiders in het EU-parlement waar Cameron zou aanschuiven om te praten over zijn eisen voor een lidmaatschap van zijn land in de EU.

Donderdag en vrijdag is er een top in Brussel met alle regeringsleiders en staatshoofden van de EU om een deal te sluiten om een vertrek van Groot-Brittannië uit de unie, Brexit genaamd, te vermijden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.