buitenland

Bloomberg overweegt presidentscampagne

08 februari 2016Leestijd: 1 minuut

NEW YORK (ANP/RTR) – De schatrijke New Yorkse oud-burgemeester Michael Bloomberg overweegt een gooi te doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Hij ,,beziet alle opties”, meldt de Financial Times.

Bloomberg antwoordde op een rechtstreekse vraag van de Britse zakenkrant naar zijn presidentiële ambities. De New York Times berichtte al eerder dat de miljardair zou zinnen op deelname aan de presidentsverkiezingen als onafhankelijke kandidaat. Enkele van zijn medewerkers zouden al voorbereidingen voor zijn verkiezingscampagne treffen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.