In Simon’s Town Premium Corner

Kerk drukker met uitdelen maaltijden dan gebedsdiensten

16 maart 2021Leestijd: 2 minuten

Je zou het niet zeggen als je Simon’s Town binnenrijdt, een stadje 40 kilometer van Kaapstad, maar het nietige pand op de hoek van het eerste winkelblok is My Father’s House. De plek waar de bavianen graag de vuilnisbakken overhoop halen en waar een handvol vrijwilligers elke dag de magen vult van duizenden armen, dak­lozen en kinderen van het Kaapse Schiereiland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.