In Londen Premium Corner

Plannen om auto’s te weren uit woonwijken stuiten op weerstand

09 maart 2021

Crooms Hill, Point Hill, Maze Hill, Vanbrugh Hill, Westcombe Hill. Wanneer ik met mijn ­Gazelle, een erfstuk van mijn vader, naar het ­lagergelegen deel van Greenwich wil, heb ik een aantrekkelijke keuze uit verscheidene afdalingen. De genoemde heuvels in de Britse hoofdstad hebben hellingen die variëren van 8 tot 17 procent. Snelheden van 40 kilometer per uur zijn makkelijk te halen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.