In Maryland Premium Corner

Amerikanen nog altijd flink verslaafd aan benzine

11 augustus 2020

Sinds de jaren vijftig baat de familie van Depeswar Doley (58) een kleine garage en tankstation uit aan de hoofdstraat van Takoma Park, een welvarend voorstadje van Washington D.C. Eind vorig jaar besloot de Indiaas-Amerikaanse ondernemer tot een rigoureuze stap: de benzinetanks gingen uit de grond, elektrische laadpalen erin. ‘Op aanraden van mijn dochter: een kleine positieve bijdrage leveren aan de wereld.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.