In Simonstown Premium Corner

Toppunt van absurditeit: Zuid-Afrikaanse coronamaatregelen

18 mei 2020

1984? Pfff, erger nog!’ zegt Justin Kerrod, de ­eigenaar van antiekwinkel Maximalist in het Zuid-Afrikaanse toeristenstadje Simonstown. Hij verwoordt daarmee de gevoelens van veel landgenoten die, net als de burgers in de sombere toekomstroman van George Orwell, ondervinden hoe hun land ten prooi is gevallen aan absurde en beangstigende maatregelen. Al zijn die er in Zuid-Afrika vanwege COVID-19.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.