Elk gerecht knapt ervan op, maar Li Hong (47) moet niets hebben van smaakversterker MSG. ‘Het komt mijn keuken niet in.’ Ooit werkte ze als kok, nu kookt ze wekelijks voor mijn gezin. ‘Als mijn moeder het vroeger gebruikte, proefde ik het meteen.’ Ze trekt een vies gezicht en doet alsof ze wat uitspuugt.
Laden…
Word abonnee en lees direct verder
Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u abonnee en hebt u al een account?
Log dan hier in
Verder lezen?
U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.
Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.