Australië Premium Corner

In Brisbane: Liever gratis in de file

14 september 2018Leestijd: 2 minuten

Elke werkdag kort na zonsopgang wordt het gekwetter van de tropische vogels langs de Brisbane River geleidelijk overstemd door het geronk van stationair draaiende auto’s. Australië is een van de meest verstedelijkte landen ter wereld – een kleine 90 procent van de bewoners woont in steden. Op wegen buiten de stad kom je vrijwel niemand tegen, maar probeer Brisbane binnen te rijden en je stuit op eindeloze rijen blik.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.