Sjanghai Premium Corner

Massale fietsenchaos door gebrek aan parkeerregels

28 augustus 2018

‘Hé, hé!’ De beveiliger komt aansnellen, druk gebarend dat onze fietsen weg moeten. De beveiliging van zijn stukje straat, voor de grote bibliotheek van Sjanghai, komt vooral neer op het weren van fietsers. Wie een boek wil lenen, moet met de metro komen, of zich laten afzetten met de auto. Fietsen parkeren kan drie straten verderop.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.