West-Europa Premium Corner

Is antisemitisme echt terug? De feiten over Jodenhaat in beeld

15 mei 2018Leestijd: 2 minuten

Le Parisien publiceerde op 22 april een manifest na een reeks antisemitische moorden in Frankrijk. Eind maart werd het land opgeschrikt door de brute moord op Holocaust-overlevende Mireille Knoll (85), gedood en in brand gestoken door haar islamitische buurman. Het manifest, ondertekend door meer dan 250 prominente Fransen, richt zich tot Franse imams.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.